Een nieuwe productie: Werken vanuit je eigen huis.

Steeds meer mensen kiezen ervoor om zzp’er te worden of om een eigen bedrijf aan huis te beginnen. Ik vind dit verschijnsel wel productie waardig en iets waar ik wel eens iets mee wil gaan doen! Daarom heb ik Ans, een mevrouw met een eigen schoonheidssalon aan huis, gevraagd of ik foto’s mag maken van haar vertrouwde omgeving, waar ze ook haar werk uitvoert. Naast het maken van de foto’s ga ik haar ook interviewen over haar werk en ‘haar plekje’.

Nu denk je misschien: ‘Oké Femke, en waarom is dit interessant?’ Nou, ten eerste denk ik dat de mens nieuwsgierig is ingesteld. We willen allemaal wel eens een kijkje in iemands huis of leven hebben. + Het hebben van een eigen bedrijf voelt vaak ontzettend abstract voor mensen. Het is een ontzettende gok en een grote stap en ik ben erg benieuwd naar het verhaal achter Ans haar keuze om een eigen bedrijf te beginnen.

Ook bij dit project heb ik inspiratie gekregen uit tijdschriften, verschillende artikelen en interviews.

Ik ga nu goed nadenken over de soort foto’s die ik wil maken en de vragen die ik aan Ans ga stellen. Ook deze zal ik binnenkort delen.

Tot snel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *