Oorwerkers – Aflevering 1 – Chris Bajema

Femke Veltenaar is aan het ontdekken hoe ze als audio-storyteller, journalist en podcastmaker haar eigen weg kan vinden in podcastland. Hoe verdien je als maker geld? Tegen welke problemen loop je als podcastmaker aan? En welke tips hebben de gevestigde Nederlandse podcastmakers voor de makers van de toekomst?

In deze allereerste aflevering spreekt Femke met Chris Bajema van de podcast ‘Man met de microfoon’. Chris is naast een grote inspiratiebron van Femke, ook nog eens een van de allereerste Nederlandse radiomakers die zijn eigen zelfstandige podcast is begonnen.

Verder beantwoorden ze ingezonden vragen in de rubriek ‘De Glazen Grabbelpot’ en ook deelt het zusje van Femke één van haar dromen in de rubriek ‘De dromen van Aafke’.

Vond je dit een fijne leerzame aflevering? Deel ‘m dan met je vrienden, studiegenoten, collega’s of ooms en tantes. Daar help je Femke enorm mee. Heb je nog tips? Wil je ook een vraag insturen? Of wil je iets anders delen? Ga dan naar: https://www.instagram.com/oorwerkersdepodcast/