Oorwerkers – Aflevering 5 – Marjolein Knol

Gepubliceerd op Spotify en Apple Podcast op maandag 25 oktober 2021

In de vijfde aflevering van Oorwerkers praat Femke met journalist, verslaggever en podcastmaker Marjolein Knol van o.a. de podcast ‘Buiten de muren’.

Ze spraken onder andere over hoe het is om podcasts te maken als je niet uit de Randstad komt, het studeren in het buitenland en over het durven stellen van moeilijke vragen.

Femke Veltenaar is aan het ontdekken hoe ze als audio-storyteller, journalist en podcastmaker haar eigen weg kan vinden in podcastland. Hoe verdien je als maker geld? Tegen welke problemen loop je als podcastmaker aan? En welke tips hebben de gevestigde Nederlandse podcastmakers voor de makers van de toekomst?

Verder beantwoorden ze ingezonden vragen in de rubriek ‘De Glazen Grabbelpot’ en ook deelt het zusje van Femke een van haar dromen (deze keer waren we in een Halloween stemming) in de rubriek ‘De dromen van Aafke’.

Vond je dit een fijne leerzame aflevering? Deel ‘m dan met je vrienden, studiegenoten, collega’s of ooms en tantes. Daar help je Femke enorm mee. Heb je nog tips? Wil je ook een vraag insturen? Of wil je iets anders delen? Ga dan naar: www.instagram.com/oorwerkersdepodcast/

De geluiden tijdens de rubriek ‘De Dromen van Aafke’ zijn gemaakt door: PegasusCZ / szczur_banshee / Thom Evans – camel7695 / onderwish / via FreeSound.org