Oorwerkers – Decemberspecial

In deze decemberspecial geen podcastmaker met mooie levenslessen en podcasttips, maar een kijkje achter de schermen! Een aflevering in een kerstsfeertje vol Brabants geklets. Samen met Aafke bespreekt Femke onder andere hoe het rubriekje ‘de dromen van Aafke’ is ontstaan en dit terwijl ze samen winterkoekjes bakken!

Femke Veltenaar is aan het ontdekken hoe ze als audio-storyteller, journalist en podcastmaker haar eigen weg kan vinden in podcastland. Hoe verdien je als maker geld? Tegen welke problemen loop je als podcastmaker aan? En welke tips hebben de gevestigde Nederlandse podcastmakers voor de makers van de toekomst?

In de volgende afleveringen beantwoorden Femke en haar gast opnieuw ingezonden vragen in de rubriek ‘De Glazen Grabbelpot’ en deelt het zusje van Femke één van haar dromen in de rubriek ‘De dromen van Aafke’.

Vond je dit een gezellige aflevering? Deel ‘m dan met je vrienden, studiegenoten, collega’s of ooms en tantes. Daar help je Femke enorm mee. Heb je nog tips? Wil je ook een vraag insturen? Of wil je iets anders delen? Ga dan naar: www.instagram.com/oorwerkersdepodcast/
Voor nu wens ik jullie hele fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2022!

De muziek tijdens Femke’s kerstwens is van Arthur Komnacky.