Dit ben ik

Vroeger

Wie ben je en waar kom je vandaan?

Mijn naam is Femke Veltenaar, ik ben 22 jaar en ben geboren en getogen in het mooie Eindhoven.

Dingen waar ik blij van word

Mensen die écht naar je luisteren / Kattenfilmpjes / Nostalgische spullen van vroeger / Knippen, plakken, tekenen, schilderen / Een kopje thee voor ik naar bed toe ga / Een boek dat me aan het denken zet / Dat men in dorpen zelfs een vreemdeling nog begroet / Het schrijven van ansichtkaarten ( En het krijgen van kaarten 🙂 ) / Het werken bij Søstrene Grene / Friends ( de serie ) / Katja aaien / Drop-fruit snoepjes / Jongeren die laten zien dat ‘de jeugd van tegenwoordig ‘ ook vooruitstrevend is en beschaafd kan zijn / Fijne gesprekken / Planten in huis / Mooie kleurencombinaties / Stickers.

Zaken die ik wat minder tof vind

Mensen die enorm individualistisch zijn en zich niet in een ander kunnen inleven / Rode kool / Dat ik niet alle mensen in nood kan helpen / Iemand iets opdringen / Whatsapp / Het een ander moeilijk maken terwijl je elkaar ook kunt helpen / Spa Rood / Teveel Gember in je thee / Mensen zonder grenzen / Mensen zonder doorzettingsvermogen / Het geluid van een mug ( En het prikken natuurlijk ook! ) / Boosheid / Mensen die kun tas naast zich neerzetten in de trein of bus, zodat er niemand meer kan zitten / Neppe roze koeken met jam in het midden.

Nu

Creatieve duizendpoot, verhalenverteller, perfectionistische enthousiasteling en een ambitieuze Brabantse dame met verantwoordelijkheidsgevoel.